Redde det som reddes kan :)


 

Som sagt kom frosten i natt i vår hage i paradiset vårt .

Dette året blir litt som å prøve oss frem hva vi skal dyrke og ha i hagen :)

Det er først nå man ser hva man vil satse på vi har lært masse om hva vi ikke skal gjøre til neste år :)

Å nå vet vi mere hva som vi ikke skal ha i vår tregård :)

Når frosten kom så tenkte jeg få opp alt å redd det som reddes kan så har fått inn i veksthuset en del planter som ikke er så glad i frost.

En del døde i natt men sånn er det men tar ingen sjanser så tok opp alt som var i jorden :)

Her er løken vår å en ting er sikkert vi skal ikke plante løk til neste år. Som dere ser så ble de små og ikke noe å rope hurra for.

Vi er så heldig at vi kan kjøpe diverse grønnsaker på en av nabogårdene så mye av det vi har plantet i år kommer vi ikke plante neste år.

 

Rødbettene våre iallefall de som var igjen har brukt en del rødbetter til mat dette er også en ting som vi ikke skal plante neste år.

 

 

Dette er gulerøtter å nei det skal vi ikke plante til neste år disse går nok til hestene de blir nok glad for dem.

På nabogården får man kjøpt kjempe fine gulerøtter til 5 kroner kiloen så som dere ser er det ikke noen ide å så gulerøtter når resultatet ble sånn.

 


 

Her er siste resten av sqashen vår måtte bare høste alt inn som var der for å redde dem fra frosten så det var nå mye merklige størrelser der:)

Det er en ting vi skal plante til neste år vi har kost oss med sqash hele sommeren en meget god grønnsak :)

Vi har hatt gule og grønne sqaush :)

 Her er våre polkabetter noe som også ble en engangs forsøk :)

 

Disse små grønne chiliene har vi dyrket frafrø å har stått ute hele sommeren måtte bare få dem inn for planten tålte ikke frost.

Vi skal fortsatt satse på chili vi har hatt masse chili inne i veksthuset å det har fungert meget bra :

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidiogmikael

heidiogmikael

47, Oslo

Hei vi heter Heidi og Mikael Sund bor i Tumbo i Kvicksund en liten plass mellom to store byer Västerås og Eskilstuna i Sverige :) Vi er meget aktive og har mange interesser som mat,reiser,natur,fotografering,historie,musikk og hage <3 Som dere ser i vår blogg har vi en stor urtehage/hage som Heidi bruker enormt mye tid på når Mikael er på jobb. Mikael jobber som yrkes lærer for voksne elever :) Prøver å få skrevet noen blogger når vi får tid å siden vi har en del Svenske lesere vil det også komme noen Svenske ord :) Velkommen til vår blogg og vår verden <3

Kategorier

Arkiv

hits