Entrecote med ovnsbakt spisskål,bakte søtpoteter og salat <3

I dag har vi hatt entrecote med fantastisk tilbehør til :)





Litt om maten vi hadde to deilige okse entrecoter

kryddret med krydder og urter stekt i stekepanne

til dette hadde vi stekte bønner,tomater,agurker

en salat av sjampiong og rødløk med olje og eddik.

Ovnsbakt spisskål om dere ser lengre ned på bloggen vår

vil dere finne oppskrift på spisskålen :)

Vi hadde ovnstekte søtpoteter ,Karl Johan saus

og hjemmelaget tranebærsyltetøy <3



Her er oppskriften på søtpotatisen :

Skrell og del opp så mye søtpoteter du trenger

bland sammen olje,salt pepper,sitronsaft,sukker og litt urter

bland det med søtpoteterne legg det i en ildfast form

stek det i 200 grader til potetene er myke og ferdig

til å spises det tar ca 45 min :)



Vil skrive litt om denne salaten det er noe 

jeg har spist på en resturant her i ørebro som

jeg synes var veldig godt Mikael er nok litt mere skeptisk.

Den er super enkel å lage å som sagt jeg synes det smaker

veldig godt man tar fersk sjampiong tar vekk stilken

skjærer de i båter skjærer opp rødløk i små biter å blander inn

så lager man en dressing av olje,eddik og salt ,pepper man 

må smake seg frem :)





Maten smakte helt fortreffelig <3

 

Heidi og Mikael <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidiogmikael

heidiogmikael

47, Oslo

Hei vi heter Heidi og Mikael Sund bor i Tumbo i Kvicksund en liten plass mellom to store byer Västerås og Eskilstuna i Sverige :) Vi er meget aktive og har mange interesser som mat,reiser,natur,fotografering,historie,musikk og hage <3 Som dere ser i vår blogg har vi en stor urtehage/hage som Heidi bruker enormt mye tid på når Mikael er på jobb. Mikael jobber som yrkes lærer for voksne elever :) Prøver å få skrevet noen blogger når vi får tid å siden vi har en del Svenske lesere vil det også komme noen Svenske ord :) Velkommen til vår blogg og vår verden <3

Kategorier

Arkiv

hits