Fargerik mat <3

Har vært i dårlig form og syk i mange uker nå

å det er jo ikke så kul derfor har jeg sett en del matprogram:)

Synes det kan være gøy å se på sånne program for å få insperasjon

og ideer for å lage mat her hjemme. Det samme gjelder kokebøker

elsker å sitte å titte i kokebøker bruker nesten aldri oppskriftene

men de får frem insperasjon å jeg får ideer å da må man jo prøve:)

I når jeg skulle lage denne retten så ble det en lek med farger noe som var gøy:)



Så hva ble det til middag utenom farger :) Det er jo smaker man skal

ha nydelig smaker men i vår mat her i vesten er den veldig kjedlig i lengden

derfor ville jeg freshe opp maten i dag med farger :)

Jeg laget en herlig nydelig kyllingfilet den laget jeg ett snitt i 

å fylte opp med en ferskost med honning og sennep, deretter surret

jeg bakonskiver rundt kylling flieen å saltet og peppret den :)

Stekte kyllingen i stekepannen med smør og olje for å få en fin hinne

deretter la jeg de i en ildfast form å stekte dem til de var ferdig i stekeovnen.

Det fine med å fylle kyllingfileen med sånt er at den blir så sinnsyk saftig

å fpr en meget god smakt å den krispige bakconen gir det lile ekstra som skal til :)



Isteden for den kjedelige hvite risen hadde jeg opp i ekte safran

å blandet det inn det ga en fantastisk fin farge å ikke minst en deilig

liten ekstrasmak på risen:)

Når det kom til sausen tok jeg vell litt av :) Men hvorfor ikke sausen er basert på

kraften fra kyllingen etter stekingen i ovnen jeg hadde også opp i resten av pakken

med ferskost med honning og sennep krydder en jevning og litt ekstra honning :)

Fargen er grenadine det er noe man ellers bruker for å sette farge på drinker

men jeg tenkte hvorfor ikke prøve å vips der fikk man en herlig rosa deilig saus :)

Å til maten en herlig salat med masse spennende ting i

med en hjemmelaget drissing med honning i fikk liksom

det for meg at det var honningen som skulle gå som

en rød tråd igjenneom middagen :) Brukte kaktus honning å

det fungerte veldig bra :)

En utrolig god middag saftig og veldig fargerik :)

Vi burde være tøffere å tørre mere på kjøkkenet

det er mye mere morsomt å spise mat som ser god ut

å ikke minst prøve oss frem med divere ting noe vi skal bli flinkere 

til:) Jeg pleier å si at så lenge man har fantastiske råvarer å 

vet hva man holder på med på kjøkknet er det mye som skal til før

man ødelegger maten. Alt handler om å tørre å prøve å får man det ikke til

så får man prøve noe annet en annen gang ingen verdens katastrofe :)

 

 

Heidi og Mikael <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidiogmikael

heidiogmikael

47, Oslo

Hei vi heter Heidi og Mikael Sund bor i Tumbo i Kvicksund en liten plass mellom to store byer Västerås og Eskilstuna i Sverige :) Vi er meget aktive og har mange interesser som mat,reiser,natur,fotografering,historie,musikk og hage <3 Som dere ser i vår blogg har vi en stor urtehage/hage som Heidi bruker enormt mye tid på når Mikael er på jobb. Mikael jobber som yrkes lærer for voksne elever :) Prøver å få skrevet noen blogger når vi får tid å siden vi har en del Svenske lesere vil det også komme noen Svenske ord :) Velkommen til vår blogg og vår verden <3

Kategorier

Arkiv

hits